Powered by Blogger.

Akhir Zaman!! Universiti Tawar Khidmat Seks Untuk Pelajar

Universiti tawar khidmat seks untuk pelajar

Universiti tawar khidmat seks untuk pelajar
Satu kejadian telah dilaporkan oleh pelajar dari University Wuhan China kepada pihak polis. Menurut laporan, universiti berkenaan telah menjalankan aktiviti pelacuran dan maksiat kepada kesemua pelajar yang ingin memuaskan nafsu seks masing-masing.
Pelajar yang enggan didedahkan identitinya telah menceritakan bahawa universiti berkenaan telah mengenakan sejumlah bayaran dan menawarkan bilik hotel kepada mereka. Selain itu, terdapat potongan harga sekiranya mereka melampirkan kad identiti pelajar masing-masing.
” Jika inginkan bilik yang murah, hanya perlu tunjukkan kad pelajar. Sangat mudah dan senang. Namun pastinya ada pihak yang mengecam hebat gejala tidak senonoh ini,” ujar pelajar berkenaan kepada media.

Pihak polis masih lagi menjalankan siasatan keatas universiti itu. Bagaimanapun, pihak polis sudah sedia maklum bahawa terdapat sebuah bangunan hotel di sebelah universiti itu .
Hasil maklumat daripada beberapa pensyarah,mereka juga telah mendakwa bangunan hotel itu dikendalikan oleh adek ipar pengetua institusi pengajian tinggi berkenaan. Sehingga kini, masih tiada penangkapan dibuat kerana kekurangan bukti. -AgensiBACA SELANJUTNYA & LIHAT GAMBAR 

DI SINI 

DAN SINI atau SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...
Artikel Menarik:


0 Komentar untuk "Akhir Zaman!! Universiti Tawar Khidmat Seks Untuk Pelajar"

Back To Top