Powered by Blogger.

Gempar!! Punca Sebenar Ditikam Oleh Bekas Kekasih Amat Mengejutkan

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarDitikam Kerana Cemburu Dengan Bekas Kekasih | Gara-gara cemburu, seorang peniaga nyaris maut akibat ditikam di dada dalam kejadian di Jalan Haji Hussein, Chow Kit, di sini, petang semalam.


Sebelum kejadian, kira-kira jam 3.20 petang, mangsa dikenali sebagai Faizal, 39, menunggang motosikal bersama teman wanitanya dikenali sebagai Rohana, 38.

Mereka tiba-tiba dirempuh sebuah kereta yang dipandu seorang lelaki dikatakan mengekori sejak dari bangunan Baitulmal terletak berhampiran lokasi kejadian.

Setelah merempuh motosikal berkenaan, lelaki itu keluar dari kenderaan dan terus menikam dada mangsa, sebelum melarikan diri.

Sementara itu, seorang wanita dipercayai isteri kepada lelaki terbabit yang berada di tempat duduk sebelah pemandu masih berada dalam kereta dan membuat bising, sambil mengeluarkan kata-kata yang tidak difahami.

Mangsa yang cedera ditikam menerima rawatan di hospital, manakala teman wanitanya hanya cedera ringan di bahagian tangan akibat rempuhan tersebut.

Rohana ketika ditemui berkata, lelaki yang menikam temannya itu tidak puas hati dengan mangsa yang bakal menikahinya tidak lama lagi.

“Sebelum ini dia pernah langgar anak saya kerana dendam. Sejak pagi tadi dia ikut kami berdua,” katanya.

Sumber viralmedia.com
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Gempar!! Punca Sebenar Ditikam Oleh Bekas Kekasih Amat Mengejutkan"

Back To Top