Powered by Blogger.

Gempar!! Pesta S*ks Seorang Kerabat DiRaja Terbongkar!!"Air Kencing Syaitanadalah panggilan sinonim kepada minuman yang memabukkan dan ini kerana semua sedia maklum kesan apabila seseorang itu menjadi mabuk akan mula lupa diri mereka dan hidup dalam khayalan. Tetapi kenapa pula air kencing syaitan ini tetap menjadi idaman ramai tak kira Islam atau bukan Islam.
"Pilihan Pelbagai Air Kencing Syaitan"

Air kencing syaitan mudah membuat kita lupa dan khayal. Contoh terbaik adalah artikel Pesta Seks Diraja jelas menunjukan watak seorang lelaki dan minah mat salleh yang dalam keadaan mabuk. Tetapi ada juga mempersoalkan kesahihan gambar tersebut kononya lelaki tersebut juga mat salleh dan sebagainya. Apa pun kebenaran akan jelas siapakah lelaki tersebut apabila anda terus membaca artikel ini..Dalam artikel berjudul "Pesta Seks Diraja" kita melihat perilaku seorang lelaki bersama minah mat salleh dan ramai juga tertanya siapakah lelaki tersebut. Seluar beliau yang jelas terlondeh dan seolah-olah sedang melakukan sesuatu di bahagian hadapan dan aksi tersebut menghairahkan minah mat salleh tersebut. Apakah aksi sebenar dia sebenarnya?

  
Komen yang memperosalkan kebenaran


Adakah benar watak lelaki tersebut adalah lelaki mat salleh seperti yang ditulis oleh pelbagai pihak bagi menepis kebenaran artikel yang dipaparkan sebelum ini.
Jelas kelihatan punggung lelaki tersebut dan apa pula yang kelihatan dihadapan. Lihat kedudukan tangan dan aksi mereka dan  kita mampu meramalkan apa sebenarnya yang sedang berlaku.

Gambar diatas, jelas sekali menunjukkan pesta seks yang mungkin tidak salah bagi mereka (mat salleh) yang sedang berseronok melakukan adegan tersebut tetapi adalah jijik kepada kita yang yang melihat kebenaran terhadap kebenaran siapakah antara mereka.

Agak mudah untuk kita bayangkan dan gambar diatas memberi seribu makna yang tersurat disebalik aktiviti mereka pada malam parti mereka ini.

Antara pengesahan kebenaran perihal ini, komen rakan bagi menyokong pelaku pesta seks diraja.

Adakah betul RMS is a good , humble and cool guy?

Siapakah lelaki yang sedang sibuk melakukan aksi berahi dan tidak sedar seluar beliau terlondeh? Jika seluar anda terlondeh seperti diatas dan menampakkan punggung belakang sebegitu rupa,seharusnya anda juga tahu apa pula yang mungkin sedang kelihatan dengan jelas dibahagian hadapan dalam posisi lelaki seperti diatas..

Mana mungkin mereka sedar apabila air kencing syaitan mengalir laju dan memenuhi darah daging mereka. Apabila syaitan merasuk kedalam hati dan jiwa, maka hilanglah rasa takut & musibah kepada Allah SWT kerana bagi mereka dialah yang berkuasa dan kita pula menjunjung mereka tanpa menilai baik atau buruknya mereka..

Inilah watak utama gambar diatas yang juga bakal Ketua Agama Islam Negeri / Negara.
Baju & Seluar yang sama dan dialah lelaki seluar terlondeh bersama minah mat saleh tersebut.Bayangkan seorang bakal Ketua Agama Islam Negeri atau Negara dalam keadaan sebegitu dan bayangkan seluar beliau telah terlondeh dan menampakkan punggung "baginda". Inilah dikatakan apabila mabuk dan syaitan merasuk maka hilang pertimbangan.


Kerakusan rakan-rakan yang pada tahap melampai batasan.

Untuk tidak terlalu mengaibkan individu ini, gambar yang dikeluarkan adalah sekadar memberi kebenaran bahawa "baginda" sedang berseronok dan kita boleh menilai dari aksi rakan-rakan beliau dalam majlis tersebut dan "Ketua Agama Islam" bersama mereka.Masih banyak koleksi gambar yang lebih mengaibkan dan nantikan episod seterusnya untuk kita lebih mengenali dan menilai institusi diraja.

Tetapi bukan syaitan yang harus dipersalahkan kerana memang syaitan bersifat demikian dengan menghasut tetapi adalah kerana "baginda" memilih air kencing syaitan minuman  pesta atau parti mereka..Kita lihat perilaku gambar diatas yang jelas menunjukan watak sebenar "baginda" dalam Pesta Seks Diraja yang amat mengaibkan diri beliau.

Wanita Mat Salleh Yang Sama  Sedang Memberikan "Air Kencing Syaitan"
Kepada Seorang Lelaki Berbogel Pada Pesta Tersebut.
Wanita ini jugalah bersama dengan Bakal Ketua Agama Islam Negeri/Negara.

Wanita (mat salleh)  ini jugalah yang sedang beraksi dengan penuh berahi bersama baginda dan wanita ini jugalah yang sedang memberikan air kencing syaitan kepada seorang rakan mereka yang dalam keadaan bogel.

Bayangkan apa sedang berlaku dalam majlis tersebut dan adakah ini tidak melampaui batasan kewarasan dan rasa tidak berdosa kepada Allah terutamanya yang bakal menjadi Ketua Agama Islam. Dimanakah rasa segan silu dan takut kepada Allah atau malu kepada rakyat kerana mempercayai mereka untuk menjaga kesucian Islam. 

Mereka inilah yang menjahanamkan Islam dan memberi ruang keapda agama lain bertindak keatas Islam dan memperlekehkan Islam. Manakan tidak mereka (bukan Islam) memperlekehkan Islam jika inilah sikap dan perangai Ketua Agama Islam di Malaysia.

Koleksi Botol-Botol Pilihan Air Kencing Syaitan  & Inilah Wajah Mereka Watak Utama & Minah Mat Salleh

Dimanakah silapnya dan menyebabkan Islam diketuai oleh manusia-manusia seperti ini. Mampukah kita terus menjunjung hormat kepada mereka dan membenarkan tangan tangan ini terus merasmikan rumah-rumah Alllah di Malaysia dan terus berkata-kata isu kepentingan & kesucian Islam selagi mereka tidak bertaubat.

Conflict of Personality-Bagaikan Langit & Bumi PerbezaanyaDengan aksi baginda di  Pesta Seks Diraja diatas dan kegemaran terhadap air kencing syaitan, namun tetap mampu memainkan peranan selaku Ketua Agama Islam. Namun menariknya apabila berlaku "Conflict of Personality" yang jelas dimana beliau sedang berada dirumah Allah dalam majlis Tahlil & Yassin dan dia jugalah sebelum ini kita lihat beliau beraksi di Majlis Pesta Seks Diraja.
Mungkin beliau mengambil ruang untuk memenuhi kehendak rakyat selepas memenuhi kehendak hawa nafsu sendiri dan kembali ke pesta-pesta dan parti-parti kesukaan apabila selesai Majlis Tahlil & Yassin agaknya.
Hilang keyakinan apabila manusia berpura-pura dan inilah contoh apabila manusia berpura pura tetapi kebenaran tetap muncul bila tiba masanya.

Hadith Rasulullah s.a.w yang diriwayatkan daripada Ali bin Abi Thalib r.a yang bermaksud:

 
”Rasulullah s.a.w telah menyebat orang yang minum arak sebanyak 40 kali sebat, dan Saidina Abu Bakar telah menyebat sebanyak 40 kali sebat juga, dan Saidina Umar menyebat sebanyak 80 kali sebat. Semuanya adalah sunnah Rasulaullah s.a.w. dan inilah yang paling aku suka”


Teringat kepada kisah Kartika yang dihukum sebat kerana minum arak oleh Mahkamah Syariah.

Apa pula hukuman yang setimpal bagi Ketua Agama Islam dalam aksi ghairah, minum arak dan sebagainya.

Tetapi hukuman akhirnya tidak dijalankan kepada Kartika kerana cepat pihak istana mengampunkan kesalahan beliau. Ramai lagi di penjara yang mungkin juga teraniya atau diperangkap kes jenayah dan syariaah dan tidak pula cepat pihak istana mengampunkan mereka.

Mungkin juga bagi mereka "Pengampunan Diraja"membersihkan diri mereka dari segala dosa kepada Allah & rakyat yang terus tertipu dengan watak mereka selaku Ketua Agama Islam Negeri/Negara.


Inilah gelagat sebenar Ketua Agama Islam & kesan Air Kencing Syaitan kepada manusia yang kita doakan setiap solat jumaat.

"Raja Adil Raja Disembah, Raja Zalim Raja Disanggah"

Namum bila kita menegur dikatakan kita biadap dan mula dibabitkan kesalahan Akta Hasutan & sebagainya tetapi mereka yang sebenarnya melakukan kesalahan yang jelas dan mengkhianati Islam dan rakyat dan mereka masih dijulang  kononya mereka adalah benteng terakhir dalam memastikan Islam & Melayu kekal terpelihara di Malaysia.Terpeliharkah Islam & Melayu jika ini nilai diri mereka?

Semoga Allah SWT melindungi Islam di bumi Malaysia yang telah tergadai kepada mereka yang lupa amanah dan janji mereka sewaktu mengangkat sumpah dengan nama Allah SWT.

Nantikan pendedahan seterusnya dalam pelbagai kisah diluar pemikiran kita melibatkan kerabat diraja dan terpeliharakah Islam dengan mereka sebagai Ketua Agama Islam Negeri/Negara.BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...
Artikel Menarik:


0 Komentar untuk "Gempar!! Pesta S*ks Seorang Kerabat DiRaja Terbongkar!!"

Back To Top