Powered by Blogger.

Inilah Suami Yang Kerat Tiga Isteri Hamil Hingga Janin Terkeluar??!!
jioa
Suami Kerat Tiga Isteri Hamil Hingga Janin Terkeluar|Penemuan seorang mayat wanita hamil 5 bulan ditemui dalam keadaan menyedihkan setelah pihak polis mendapat aduan dari warga  atas bau busuk yang menyegat dari sebuah rumah sewa di sini.
Mangsa 30 yang ditemukan dirumahnya rabu 13.04.2016 dirumahnya dengan keadaan bogel di potong pada kaki,tangan serta bagian perut terburai hingga isi kandungan terkeluar.
Berdasarkan informasi warga perumahan sewa tersebut,muplihah berkata Hari Minggu (10/4/2016) kelmarin mendengar ada sebuah pertengkaran mulut dirumah mangsa kemudian tidak lama selepas itu tidak terdengar apa apa lagi.
“Sehari selepas itu saya mulai mencium bau yang tidak sedap,hari isnin dan selasa sudah tercium tapi tidak terlalu menyegat,hari ini baunya sudah semakin busuk,kami terus membuat laporan polis”.katanya.
Polis yang di maklumkan terus kelokasi kejadian dan mendapati sebuah potongan mayat yang sebagiannya dimasukkan dalam beg pelastik didalam tandas bilik rumah tersebut,tidak jauh daripada situ terdapat janin bayi yang sudah membusuk..
terkeluar
Siasatan awal mendapati mangsa berumur 30 tahun dan baru berpindah ke rumah sewa tersebut bersama suaminya sebagai “suspek utama”
Menurut ketua kepolisian Tangera cikupang indonesia.Pihaknya masih menyiasat identiti mangsa serta motif pembunuhan tersebut.kami juga masih memburu suami mangsa yang hilang dengan tiba tiba.kantanya ketika ditanya pemberita.eberita nusantara news.

Baca lagi:


BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI atau SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...
Artikel Menarik:


0 Komentar untuk "Inilah Suami Yang Kerat Tiga Isteri Hamil Hingga Janin Terkeluar??!!"

Back To Top