Powered by Blogger.

SEBARKAN!! Kisah Benar Kejadian Hitam Dalam Pasaraya

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!


gambar hiasan

gambar hiasan
Kisah Benar Kejadian Hitam Dalam Pasaraya Giant

PDRM SABAH : Kisah Benar

BERHATI-HATI!! Maklumat terbaru dan SEBARKAN kepada orang awam. Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja. Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan berkongsi maklumat ini.

Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu.Mahu berkongsi apa yang berlaku hari ini semasa berbelanja di pasaraya One Borneo KK.

Seorang ibu sedang membongkok untuk membelek-belek daging, dan apabila berpusing mendapati anak perempuannya berusia 4 tahun telah hilang. Saya berdiri betul-betul bersebelahan dengan si ibu , sementara si ibu tadi terus memanggil-manggil anak perempuannya tapi hampa.

Saya meminta seorang pekerja sekuriti lelaki One Borneo untuk umumkan kehilangan tersebut melalui sistem pembesar suara. Beliau terus melakukannya apabila diminta berbuat demikian , dan kemudian terus meninggalkan saya untuk membuat panggilan telefon.

Panggilan itu untuk memaklumkan supaya semua pintu dan pagar dikunci menggunakan kata kod atau seumpamanya. Jadi mereka telah mengunci semua pintu dengan serta-merta. Hanya 3 minit diperlukan untuk melakukannya selepas diminta. Mereka menjumpai kanak-kanak perempuan itu 5 minit kemudian di dalam bilik air dalam keadaan masih khayal.

Kepala budak perempuan itu sudah separuh dicukur, dan hanya berpakaian dalam. Ada sebuah beg mengandungi baju, pisau cukur, dan rambut palsu terletak di lantai bersebelahannya untuk menukar wajahnya. Siapa pun yang melakukannya - iaitu mengambil lalu membawa budak perempuan ini ke dalam bilik air , cukur rambut dan tukar pakaiannya - melakukannya kurang daripada 10 minit ! Ini buatkan saya menggigil tak sudah-sudah. 

Tolong perhatikan anak-anak anda apabila berada di tempat awam atau di mana-mana. Kecuaian senang untuk kita terpisah dengan mereka seperti di gedung beli-belah.

Hanya beberapa minit diperlukan untuk melakukan semuanya. 5 minit lagi maka anak perempuan itu tentu sudah berjaya dibawa keluar! 

#sy mendapat info tadi dari kwn . .ini patut dihebahkan,bukan untuk menakut-nakutkan, tapi untuk langkah berjaga-jaga demi keselamatan semua. .

sumber

>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "SEBARKAN!! Kisah Benar Kejadian Hitam Dalam Pasaraya"

Back To Top