Powered by Blogger.

Subhanallah! Allah Memperlihatkan Kebesaran-Nya Di Malaysia..

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!

Subhanallah! Allah Memperlihatkan Kebesaran-Nya Di Kuala Lumpur 

 Subhanallah! Allah Memperlihatkan KebesaranNya Di Kuala Lumpur Petang ini penulis telah menerima satu gambar menerusi aplikasi WhatsApp di mana gambar tersebut memapar satu kejadian yang aneh berlaku di Kuala Lumpur. 

Jika anda melihat dengan teliti gambar tersebut (di atas) dan zoon pada bahagian matahari, kelihatan di awan kalimah Allah ( َااللهَّ) dan Muhammad (محمد) serta beberapa tulisan jawi yang lain. Difahamkan kejadian ini berlaku pada waktu pagi di mana saat matahri terbit. Gambar tersebut telah dirakam oleh seorang pengguna jalan raya yang berada di dalam kenderaannya. 

Gambar in terus tersebar secara meluas pada hari ini di media sosial. Walaubagaiman pun, penulis sendiri tidak dapat memastikan akan kebenaran perkara ini. Ini kerana, pada hari ini sudah banya perisian untuk menyunting gambar seperti Photoshop dan sebagainya. Sehinggakan agak sukar untuk membeza foto yang sebenar dan foto yang telah disunting. Dalam nada yang lain, jika benar-benarlah kejadian ini berlaku, penulis hanya mampu lafazkan 'Subhanallah'. Mungkin ini merupakan salah satu bukti tentang kebesaran Allah SWT. 


>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Subhanallah! Allah Memperlihatkan Kebesaran-Nya Di Malaysia.."

Back To Top