Powered by Blogger.

MESTI TENGOK!!!Senarai Artis Wanita Melayu Peneman Golongan VVIP Akhirnya Terbongkar

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!10 artis yang terjebak dalam aktiviti tidak bermoral sebagai peneman golongan VVIP dengan menerima bayaran lumayan kini berada dalam radar pe#mantau pihak polis.

Menurut siasatan, beberapa pendatang baru dalam dunia seni hiburan dan artis popular mengenakan bayaran sebanyak RM3000 sehingga RM10000 untuk satu malam.

“Kebanyakan artis berkenaan mengenakan khidmat orang tengah yang bertindak sebagai pengatur pertemuan dengan VVIP,” kata Pe#nolong Pengarah Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian Bukit Aman.

Kebanyakan artis tersebut menggunakan khidmat orang tengah bagi menyasarkan golongan kenamaan bagi mengaturkan pertemuan penuh maksiat itu.

Orang tengah itu merupakan individu yang amat berpengaruh dalam industri hiburan dan mengenali ramai kenalan berstatus Da#tuk dan Tan Sri.

“Modus operandi orang tengah ini sangat licik kerana hanya mengaturkan pertemuan antara artis itu dan pelanggan serta memberitahu jumlah bayaran. Selebihnya, pelanggan akan berunding sendiri dengan artis itu,” tambahnya lagi.

Kebiasaannya, pertemuan dimulakan dengan menjamu selera di restoran tertentu atau pelanggan akan memba#wa artis berkenaan ke bilik karaoke sebelum dibawa ke bilik hotel terkemuka.>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "MESTI TENGOK!!!Senarai Artis Wanita Melayu Peneman Golongan VVIP Akhirnya Terbongkar"

Back To Top