Powered by Blogger.

Peristiwa Hitam Gadis Dirogol 38 Lelaki Hingga Pengsan Dan Keluar Darah Di Kelantan

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!Masihkah anda ingat negara digemparkan dengan kejadian kes #rogol yang membabitkan 2 orang gadis bawah umur menjadi mangsa nafsu buas 38 orang lelaki berbangsa melayu di Kelantan.

Ia merupakan satu pengalaman yang menakutkan bagi 2 gadis yang menjadi mangsa kenduri #seks buas 38 orang lelaki.

Perkembangan terkini, polis berjaya menahan 10 individu yang dipercayai antara 38 individu yang disyaki #merogol 2 gadis malang itu.

KRONOLOGI KES

Pada 20/5/2014 jam l/kurang 1930hrs, semasa berada di Kuala Krai, pengadu telah dihubungi oleh rakan sekolahnya nama Mira yang meminta tolong pengadu ambilnya di Ketereh kerana telah seharian tidak pulang ke rumah.

Pengadu hubungi rakan nama Iwan yang tinggal di Ketereh kerana pengadu tiada kenderaan. Iwan telah jemput pengadu dari Kuala Krai dan mereka berdua jumpa rakan Mira nama Alif di Ketereh.

Alif telah bawa pengadu dan Iwan ke sebuah rumah kayu kosong dikelilingi semak samun di sebuah kampung di Ketereh di mana ada Mira dalam rumah tersebut.
Belum sempat mereka berempat hendak meninggalkan rumah itu, datang seorang lelaki melayu usia lingkungan 40-an telah tahan Iwan dan paksa mereka duduk dalam rumah itu. Kemudian datang rakan-rakan lelaki itu seramai lebih kurang 40 orang dan mereka telah secara paksa bawa Mira dan pengadu masuk ke dalam sebuah bilik tidur.

Mira dan pengadu telah ditampar dan #dirogol oleh beberapa orang lelaki sehingga pengsan.

Kemudian pengadu tersedar selepas dikejutkan oleh lelaki usia 40an tadi dan menyuruh mereka berpakaian. Pengadu berasa sangat sakit di bahagian #kemaluan dan dibawa menaiki motosikal Iwan.

Iwan memberitahu pengadu bahawa dia telah dipaksa melihat pengadu #dirogol oleh lebih kurang 38 orang lelaki.

Mira naik motosikal bersama Alif dan pergi ke arah berasingan. Pengadu hendak pulang ke rumah tetapi Iwan tidak mahu hantar kerana bimbang dimarahi keluarga pengadu.

Iwan telah hantar pengadu ke rumah rakan baiknya nama Pok Wa.

Di sana, pengadu telah dijaga oleh emak Pok Wa dan pada suatu hari, pengadu terserempak dengan seorang lelaki melayu yang pengadu cam sebagai salah seorang perogolnya, iaitu bapa saudara Pok Wa.

Pok Wa telah menyuruh pengadu buat laporan polis tetapi selepas pengadu menghubungi bapanya yang berada di Kuala Krai, bapa pengadu tidak ambil sebarang tindakan. Pengadu hanya tinggal di rumah Pok Wa sehingga 24/05/2014.

Pada 24/05/2014, pengadu telah dihantar pulang ke rumah oleh sepupunya dan mengadu kepada ibu dan bapa bahawa perutnya sakit dan kemaluannya berdarah, tetapi hanya dimarahi kerana keluar rumah tanpa kebenaran.

Ibu dan bapa pengadu hanya beri minum 2 tin air Coca Cola dan makan 2 biji Panadol untuk cuci perut pengadu. 

Pengadu hanya tidur dan pada pagi 25/5/14, pengadu masih sakit perut dan masih keluar darah di bahagian kemaluan. Bapanya telah bawa pengadu ke Hospital Kuala Krai untuk pemeriksaan.

Kemudian pengadu telah buat laporan polis.


>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Peristiwa Hitam Gadis Dirogol 38 Lelaki Hingga Pengsan Dan Keluar Darah Di Kelantan"

Back To Top