Powered by Blogger.

(VIDEO):PANAS!! (6 GAMBAR) Bekas Pengurus Sebarkan Perangai Buruk Sebenar Nad Zainal...

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!$%Berang dengan tindakan Nad Zainal, pengurus peribadinya memuat naik status dimedia sosial Facebook miliknya untuk menegakkan kebenaran yang membuktikan dia tidak bersalah. Keadaan menjadi lebih panas apabila bekas pengurusnya itu membuka semua rahsia Nad Zainal yang dikatakan pernah tinggal sebumbung dengan bekas pengurusnya tersebut.

Berdasarkan kenyataan yang dibuat oleh bekas pengurusnya itu, lebih nampak bahawa kesalahan adalah terletak pada Nad Zainal kerana dia tidak membuat laporan polis , secara logiknya selepas mendapat tahu bekas pengurusnya melarikan duit Nad Zainal sepatutnya membuat laporan polis terlebih dahulu sebelum membuat kenyataan di Melodi, namun begitu menurut Nad Zainal kenyataannya di Melodi cumalah satu hiburan. Sebab itu juga bekas pengurusnya lebih berang dengan keadaan ini sehinggakan memuat naik satu video yang menunjukkan aksi tidak senonoh Nad Zainal disebuah rumah anak yatim

sumber asal

Dek kerana berang dengan tuduhan Nad Zainal, bekas pengurus kepada pelakon terbabit, Alog Zuren bertindak memuat naik video pelakon tersebut dalam keadaan tidak sopan dan kelihatan sedang asyik dengan telefonnya sehingga tidak mempedulikan anak-anak yatim dalam satu progam yang dihadirinya pada bulan Ramadan yang lepas.

Difahamkan, Alog Zuren tidak berpuas hati apabila dituduh melarikan sejumlah wang dan menjadi dalang pembubaran kelab peminat Nad Zainal.

lihat video dibawah:

Selain itu, Alog Zuren turut mengatakan Nad pernah membawa teman lelaki datang tidak di rumahnya.

Setakat ini, masih belum ada jawapan lagi dari Nad mengenai perkara ini. Apa yang didakwa oleh Alog Zuren ni mungkin benar, mungkin tidak. Apa-apa pun kita tunggu jawapan dari Nad. - Siakapkeli.my
Tahukah anda 

>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO):PANAS!! (6 GAMBAR) Bekas Pengurus Sebarkan Perangai Buruk Sebenar Nad Zainal..."

Back To Top