Powered by Blogger.

Panas!! Inilah Padah Yang diterima Azwan Ali dari Peminat!!

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!SEBELUM ini, Mufti Perak ada menegur tindakan Azwan Ali yang memaki hamun pengikutnya di Twitter sebagai tidak menggambarkan ciri-ciri seorang Muslim yang sedang berpuasa.
Susulan teguran tersebut, Azwan Ali membalas dengan memgemaskini status di Instagram seperti memperlekahkan teguran mufti perak itu.
Kemudian selebriti yang menggelarkan dirinya Diva AA ini turut membalas teguran daripada rakan artis Azhar Sulaiman dengan mengatakan “level kau tak sama dengan aku”.. begitulah lebih kurang.
Pergh, ada saja yang tak kena di matanya, semua nasihat tak dimakan saman. Apa sahaja teguran untuknya pasti akan di’sembur’ balik oleh beliau.
Namun di media sosial, kami tertarik dengan gambar beserta ‘nasihat’ yang dikirimkan khas buat Diva AA ini.
Mohd Noor, pada awalnya menceritakan bagaimana pengalamannya ketika berada di dalam liang lahad keseorangan tanpa peneman.
Jom lihat pautan gambar beserta mesejnya di baris akhir ayat yang memang win!

azwan ali
“Pengalaman yang tak ternilai ialah saya pernah masuk dalam khbur pada jam 12.30am dan merasai begaimana suasana berada dalam kubur selama 15 minit… saya merasai paling sunyi sepi yang tak pernah dirasai di dunia ini, sampaikan pasir sebutir jatuh pun boleh dengar, gelap yang amat sangat, sampatkan tangan sendiri pun tak nampak dan setelah 5 minit, mulalah keluar serangga dan mengigit-gigit kaki, masi ni baru lah teringat orang-orang yang pernah bersama kita di dunia ini… so jagalah silatulrahim sesama kita sebelum kita keseorangan nanti… jangan lupa pesan kat AZWAN ALI… hehehehe”

Apa yang ingin disampaikan oleh saudara Mohd Noor ialah jagalah nilai persahabatan dan silatulrahim sesama manusia sementara kita masih bernafas di bumi Allah ini.
Andai ada seorang manusia yang melakukan dosa dengan Allah, kemudian dia sangat menyesali dengan perbuatannya lalu bertaubat dan memohon ampun dari Allah Ta’ala maka kemungkinan besar, taubat dan ampunnya diterima Allah.
Tetapi kalau seorang manusia itu bersalah dengan manusia, wajiblah untuk dia meminta maaf daripada manusia terbabit kalau dia benar-benar bertaubat dan mahu diampunkan.
Bayangkan kalau ramai manusia yang kita buat salah.. kan susah nak setel tu?
Oleh: hzq
lihat video dibawah:

Komen>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Panas!! Inilah Padah Yang diterima Azwan Ali dari Peminat!!"

Back To Top