Powered by Blogger.

(VIDEO): Pelacur Ini Dedah Ustaz Terkenal Langgan ‘KHIDMATNYA’ 3 Jam, Hutang 3 Ribu

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!


SEORANG wanita tanpa segan silu membuat pengakuan berani mati apabila mendedahkan memberi ‘perkhidmatan’ kepada ‘seseorang’ yang bergelar ustaz selama tiga jam. Pendedahan pelacur yang menggelarkan dirinya sebagai Zara itu dibuat menerusi status di laman Facebooknya ternyata mengejutkan netizen. 


Lebih sensasi, kenyataan Zara yang mendakwa ustaz tersebut merupakan graduan lulusan jurusan undang-undang dari Universiti Al-Azhar mengundang teka-teki dan persoalan ramai. Tambahan pula, isteri ustaz berkenaan bukan calang-calang personaliti iaitu seorang dj radio di IKIM FM. 

Senang cakap, Zara jelas bangga dengan pencapaian yang mampu menundukkan seorang ilmuan agama. Sudah terang lagi bersuluh, Zara dalam kenyataan terakhirnya mendedahkan identiti pelanggan yang berhutang dengannya merupakan seseorang yang berpangkat Dato bergelar Ustaz Y. 

Difahamkan, Dato’ Ustaz Yberhutang sebanyak RM3,000 selepas mendapatkan khidmat seks daripada Zara. Namun, sejauh mana kebenaran hal ini masih lagi menjadi tanda tanya. Tapi kalau benar pendedahan ini, siapalah agak-agaknya gelaran ‘Ustaz Y’ misteri itu? 

Kalau melihat kepada status-status yang diletakan, Zara ternyata seorang yang mengemari suami orang. Malah dia turut meminta bukti adakah bakal pelanggannya suami orang atau tidak. 

Di bawah ini, kami sertakan video yang dirakam Zara ketika berurusan dengan beberapa pelangannya. Suara Zara yang serak-serak basah dan seksi ini, memang boleh buat mana-mana lelaki cair jadinya. 

Apa yang paling mengejutkan lagi, apabila Zara mendedahkan kepada seorang pelanggan bahawa lebih 1,000 lelaki sedang menantikan perkhidmatan seksnya. Nampaknya, Zara benar-benar laris dalam kalangan lelaki hidup belang! - Sumber

>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)
Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO): Pelacur Ini Dedah Ustaz Terkenal Langgan ‘KHIDMATNYA’ 3 Jam, Hutang 3 Ribu"

Back To Top