Powered by Blogger.

(VIDEO): Malang Berganda Gadis Berusia 17 Tahun Dirogl Semula Selepas Polis Mengumpan Perogol Untuk Menangkap Mereka

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!
Itu yang menimpa seorang remaja berusia 17 tahun apabila dia dirogl oleh dua lelaki yang sama, untuk kali kedua selepas polis menjadikan remaja itu sebagai umpan untuk menangkap penjenayah terbabit.

Dia dirogol kali kedua setelah anggota polis yang bertugas untuk menangkap penjenayah berkenaan gagal mengekori gadis berkenaan. 

Gadis tersebut pertama kali dirogol pada 7 Julai lalu oleh dua lelaki berusia dalam lingkungan 20-an ketika dia sedang berjalan dengan teman lelakinya. 

Selepas merogolnya di dalam hutan, penjenayah terbabit turut merakamkan aksi tersebut dan kemudian menggunakannya untuk mengugut gadis itu serta keluarganya. 

Mereka kemudiannya membuat laporan polis dan polis telah meminta gadis itu untuk mengatur pertemuan dengan penjenayah terbabit. 

Namun ketika gadis itu bertemu dengan perogl tersebut, polis tidak berada di situ menyebabkan dia sekali lagi diratah dua lelaki itu. 

Perogol itu bagaimanapun berjaya ditahan di stesen keretapi beberapa jam kemudian manakala anggota polis terbabit telah digantung tugas. 

Walaupun polis tersebut memberi alasan gadis itu tidak memberitahu mereka mengenai pertemuan terbabit, namun tindakan mereka menjadikan gadis bawah umur sebagai umpan untuk menangkap penjenayah adalah salah. 

>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO): Malang Berganda Gadis Berusia 17 Tahun Dirogl Semula Selepas Polis Mengumpan Perogol Untuk Menangkap Mereka"

Back To Top